Wednesday, November 17, 2010

It's Been Ages - Part Deux

Wah, sudah lama tidak menulis di atas talian dekat belog ni. Serius lama habis. Last entry pun masa bulan May lepas. Pergkh ! Ambik kau 6 bulan cuti bersalin. HAHA.

Ada beberapa faktor yang menyebabkan aku lama tak hapdate belog ni. Antaranya ialah :

1) No internet connection. Ada sebenarnya, tapi internet UIA serius lembab macam siput khinzir. Naik semester baru ni ingat nak angkat Maxis Broadband la. Orang kata line Maxis laju gila dekat Gombak.

2) Busy update Belog Bagus. In case you guys didn't know, i do have another blog. But that's not my personal blog. I don't share ma things there. Tapi, Belog Bagus pun selalu tak dapat kasih sayang aku. Apatah lagi blog ni.

3) Busy study. Taik lembu la kau. Haha. Study apa, berfoya dan berjoli sepanjang masa. Kalau kau busy study Shafiq, takde la kau gelabah masa final exam hari tu. Takde la kau cakap kat member sebelah kau lepas habis exam,

"Memang aku repeat la subjek ni sem depan"


Sekarang faktor-faktor atas boleh dihiraukan sebab dekat rumah ada Streamyx dan tidak perlu study untuk seketika. So, jika ada sumur di ladang, blog ni akan mendapat kasih sayang yang secukupnya dari aku. HAHA.

15 comments:

  1. bagilah kasih syg yg secukupnye..=)

    ReplyDelete
  2. selamat berblogging semula~


    Mari Berbicara Hati Ke Hati :
    Petua Untuk Hati Ayu

    ReplyDelete
  3. jgn la doa repeat
    kang terkabul doa ko tu baru tahu

    P/S : Remaja Lelaki Dirogol 4 Wanita

    ReplyDelete
  4. biasanye org yg ckp repeat tu padahal dia yg dapat dean list.
    sudeh.
    XB

    ReplyDelete
  5. lor....kat UIA pn slow gak ker?

    ReplyDelete
  6. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    ohhhhh macamner lahh UIA cam tu ye

    ReplyDelete
  7. Saya tengok macam kamu nei seorang
    blogger yang peramah..

    ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
    g tgk kt:

    http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

    Tahniah, kamu seorang yang peramah!

    (:
    :)
    (:
    :)

    ReplyDelete
  8. pakai je unifi kt uia tu.. heheh..

    ReplyDelete
  9. hahaha aku pun dak uia..
    sumpahh lembab mcm lembu wifi uia..
    haha

    ReplyDelete
  10. hamboiii orang cuti bersalin paling lame pun 3 bulan dah skang nih, ni die lagi lame okeh 6 bulan hahahaha memang cuti sungguh!! :P

    ReplyDelete
  11. byk nk kena qada entri gini nih..

    ReplyDelete